Wie Zijn We 2019-10-30T12:13:41+00:00

SCREENING DOOR SPECIALISTEN

Wij zijn een team van arts-specialisten en paramedici die conform moderne wetenschappelijke richtlijnen en ‘evidence based medicine’ uw algemene gezondheid screenen.

We beschikken over de nodige know-how en medische apparatuur om tijdens één enkele afspraak een goed beeld te krijgen van uw algemene gezondheid.

Uw specialist bespreekt met u de resultaten na de screening en bezorgt u binnen enkele dagen een volledig medisch verslag. Dat is professioneel geïndividualiseerd maatwerk, u bent geen nummer.

ANTWERPEN BELGIE

Mechelsesteenweg 199
2018 ANTWERPEN BELGIUM

Telnr: 03-239 58 90
Email: [email protected]
Web: Doktershuis.com

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN

GYNAECOLOGIE EN VERLOSKUNDE

Dr. Philippe Elst is algemeen gynaecoloog sinds 2008 en is verbonden aan het GZA Sint-Vincentius ziekenhuis.
Hij staat voor geïndividualiseerde en moderne zorg met een persoonlijke stijl.

Zijn specifieke interesses zijn:
• Zwangerschapsbegeleiding en verloskunde, waarbij speciale aandacht gaat naar het vermijden van ‘overmedicalisering’ (“natuurlijke verloskunde”).
• Screening: zowel algemeen gynaecologisch als senologisch (borstonderzoek), incl. speciale aandacht voor problemen gerelateerd aan de menopauze.
• Minimaal invasieve chirurgie zoals laparoscopie en hysteroscopie (‘kijkoperaties’).

CARDIOLOGIE – URGENTIEGENEESKUNDE

Dr. Christian Schellemans is cardioloog-internist sinds 2003.

Hij genoot zijn opleiding in het Hartcentrum van het OLV Ziekenhuis te Aalst tot cardioloog, daarna deed hij in hetzelfde centrum een opleiding tot urgentist. Hij neemt in het doktershuis de fakkel over van dr. Paul Kennis, die decennia lang het doktershuis aanvoerde.

Dr. Schellemans coördineert onze screenings..

Hij is gespecialiseerd in klinische cardiologie, echocardiografie en invasieve cardiologie.

Voor verder doorgedreven onderzoekingen en behandelingen doen we beroep op de collega’s in het Universitaire ziekenhuis te Antwerpen (UZA), het Middelheim ziekenhuis ofwel het Onze Lieve Vrouwziekenhuis te Aalst (OLV).

Dr. Schellemans is ook verbonden aan het AZ Sint Blasius te Dendermonde.

ALGEMENE CHIRURGIE

Geneesheer specialist in de algemene chirurgie met bijzondere interesse in de flebologie en esthetische chirurgie.
Dr. Meels is afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen.
Erkend geneesheer specialist in de algemene heelkunde en urgentiearts. Ze werkt samen met AZ Sint Elisabeth te Antwerpen

GASTROENTEROLOGIE EN HEPATOLOGIE

Dr Marogy heeft haar opleiding geneeskunde gedaan te leuven.

Zij genoot van haar opleiding gastro-enterologie in Leuven Gasthuisberg(GHB), in St Barts en London hospital te London. Nadien heeft ze haar opleiding verder gezet in het Onze Lievevrouw ziekenhuis te Aalst (OLV). Dr. Ghada Marogy heeft 8 jaar gewerkt in het ziekenhuis AZ Diest en is nu werkzaam in AZ Monica te Deurne.

Ze heeft nog een bijkomende specialisatie behaald in oncologie en ze heeft een zeer grote ervaring in endoscopie en therapeutische endoscopie, IBD, hepatologie en oncologie.

ORTHOPEDIE

Dr Stefan Moereels is orthopedisch chirurg met 25 jaar ervaring als Knie – en Heupchirurg.
Van 1992 tot en met 2011 had hij een private praktijk te Antwerpen en verichtte hij zijn heelkundige ingrepen in de GZA Ziekenhuizen, eerst in de St-Camilluskliniek , nadien in het St-Augustinusziekenhuis te Wilrijk.
De afgelopen jaren was hij Diensthoofd Orthopedie in een vermaard prive ziekenhuis in Abu Dhabi ( Verenigde Arabische Emiraten ) waar hij vele topsporters succesvol behandelde voor Knie Instabiliteitsproblemen. Tevens deed hij een bijkomende uitgebreide ervaring op in de Prothese Chirurgie van de Knie en van de Heup.
Hij gradueerde als Geneesheer Cum Laude aan de Katholieke Universiteit Leuven en genoot daarna zijn opleiding Orthopedie en Traumatologie aan het Universitair Ziekenhuis Gent onder de leiding van Prof Em Dr Rene Verdonk.
Dr Moereels heeft een uitgebreide ervaring en expertise in:
1. Knie Arthroscopie
2. Voorste Kruisband Reconstructie Heelkunde
3. Prothesechirurgie van de Knie – Totale Knie Prothese
4. Prothesechirurgie van de Heup – Totale Heup Prothese

UROLOGIE

Dr. David Thüer behaalde zijn diploma arts in 2005 aan de KU Leuven en vervolledigde zijn verdere opleiding urologie in Brugge, Keulen, Aken en Aalst.  Sinds 2012 is hij werkzaam in AZ Monica te Deurne.

NEUROLOGIE

Dr. Saxena is momenteel nog werkzaam in het doktershuis en voert voornamelijk een duplex van de carotiden uit ,een EMG en EEG.
Hij gaat op pensioen en zal vervangen worden door een jongere neuroloog.

AL ONZE SPECIALISTEN BEHEERSEN HET NEDERLANDS, FRANS EN ENGELS VLOT.

MEVR. PASCALE SCHEPENS

HOOFDVERPLEEGKUNDIGE EN PUBLIC RELATIONS

Mevr Schepens is al 20 jaar the leading lady van het doktershuis en staat in voor de volledige medische check ups en de public relations met al onze bedrijven, waarvoor we check ups uitvoeren.

Gezien haar jaren lange ervaring heeft ze met onze patiënten/bedrijven een goede band opgebouwd.
Mevr. Schepen is onze hoofdverpleegster en werkt mee op het terrein.

MEVR. JULIE KEGELS

PUBLIC RELATIONS EN PRAKTIJKMANAGER

Mevr. Kegels staat in voor de organisatie en beleid, kwaliteit, personeel, aankoop en boekhouding. Zo kunnen onze specialisten nog voldoende tijd over houden voor adequate patiëntenzorg.
Ze staat in voor de contacten met de patiënten, bedrijven, public relations en alsook voor onze volledige check ups.

MEVR. PEGGY KOCX

PRAKTIJKASSISTENTE

Mevr. Kocx is onze secretaresse.
Ze zorgt er o.a. ook voor dat alle verslagen op tijd via Hector verstuurd worden naar al onze huisartsen.

MEVR. BECKERS SILVANA

VERPLEEGKUNDIGE

Mevr. Beckers is een gediplomeerde verpleegkundige en staat in voor het het uitvoeren van onze onderzoeken en het bijstaan van de dokters, waar nodig.

Denk maar aan de coloscopieën, gastroscopieën, gipsen, ECG, CTG, bloedafname, oogtesten, audiometrie, spirometrie, mammografie enz.

MEVR. DANAJ ANAGNOSTU

VERPLEEGKUNDIGE

Mevr. Anagnostu behaalde aan de KdG haar bachlor met grote onderscheiding. Na 5 jaar te werken in het Sint Vincentius ziekenhuis staat ze in het Doktershuis mee in voor het het uitvoeren van onze onderzoeken en het bijstaan van de dokters, waar nodig.

Denk maar aan de coloscopieën, gastroscopieën, gipsen, ECG, CTG, bloedafname, oogtesten, audiometrie, spirometrie, mammografie enz.

SCREENING DOOR SPECIALISTEN