visia huidanalyse

Door foto’s te nemen van het gezicht krijgen we een beter beeld over hoe het gesteld is met uw huid en wat deze nu precies nodig heeft. Daarna bekijken en bespreken we samen welke behandeling het best bij u past. We geven u een advies op maat voor thuis, afgestemd op uw huid.

botox en fillers

Botox en fillers kennen we vooral onder de verzamelnaam van injectables. Ze worden beide ingespoten. Het grote verschil tussen beide is dat botox ervoor zorgt dat er een verminderde spierspanning gaat optreden en fillers vullen volumeverlies op. Botox heeft een werking van 3 à 5 maanden, fillers een werking van maanden tot jaren. Botox gaat men op het voorhoofd gebruiken waardoor rimpels minder zichtbaar worden en fillers over de rest van het gezicht. Fillers gaan ervoor zorgen dat rimpels of lijntjes worden opgevuld. Ook wanneer de stevigheid van de wangen vermindert, kunnen fillers gebruikt worden.

dermalux led foto therapie

Dermalux staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatgerichte behandelingen te bieden. Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, rosacea, gevoeligheid, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. De werking van de huid kan dermate geoptimaliseerd worden dat na een chirurgische ingreep of chemische peeling het licht ervoor zal zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen en ingezet worden als activator bij Fotodynamische Therapie (PDT).

Macs of mini facelift

Een MACS lift kan worden beschouwd als een lichtere, minder chirurgisch intensieve versie van een volledige facelift. De procedure is vooral bedoeld om verslapping en veroudering van het onder- en middengezicht tegen te gaan. De MACS lift procedure begint met het maken van een incisie voor het oor, deze gaat echter niet achter het oor of naar de hoofdhuid. Het weefsel wordt dan gescheiden van de huid, waardoor de chirurg overtollige huid kan verwijderen en de spierlaag kan aanspannen. Nadat de huid is aangespannen, wordt deze opnieuw uitgelijnd en wordt de incisie gesloten.De incisies worden gemaakt in de natuurlijke plooien van uw gezicht, dus de littekens zijn minimaal en goed verborgen. De hele procedure duurt ongeveer 2 uur.

wenkbrauwlift

De vorm van uw wenkbrauwen bepaalt vaak uw gezichtsuitdrukking. Deze behandeling is ideaal wanneer u last heeft van hangende wenkbrauwen. Dit komt doordat de elasticiteit van de huid is afgenomen. Door een wenkbrauwlift komt de wenkbrauw weer wat hoger te staan. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een blefaroplastie.

liplift

Bij een liplift wordt de afstand tussen de bovenlip en neus verkort. Er moet dus genoeg ruimte zijn om dit te kunnen uitvoeren. Hierdoor gaan de boventanden zichtbaarder worden en de bovenlip wordt subtiel naar buiten gerold. Waardoor het rode deel van de lip zichtbaarder is.

neklift

Deze procedure bestaat uit het verwijderen en corrigeren van overtollige huid en rimpels in de hals en het strakker maken van de onderliggende spieren in de nek. Door het voorzichtig aanspannen van deze huid krijg je terug een frisse look.

blefaroplastie: onderste en bovenste ooglidcorrectie

Vooral gekend onder de naam ooglidcorrectie. Wanneer de elasticiteit van de huid begint af te nemen en komaf wilt maken met hangende oogleden of wallen, dan is dit iets voor u. Dit kan onder lokale verdoving uitgevoerd worden. Bij een blefaroplastie gaat men het teveel aan huid, onderliggende spierweefsel en eventueel uitpuilend vetweefsel wegnemen.

co2 laser

De kooldioxydelaser (CO2) staat bekend om de meest dramatisch leeftijdsverbeterende resultaten bij de behandeling van uitdagende huidimperfecties, waaronder rimpels, fijne lijntjes, lichtbeschadiging, ongelijke huidskleur en huidverslapping, evenals bij de behandeling van littekens, fibromen en goedaardige tumoren. Met deze laser wordt het bovenste laagje van de huid verdampt en tegelijkertijd de huid eronder opgewarmd waardoor de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Deze laser is de meest innovatieve laser op de gebied van huidverbetering/huidverjonging.

Chirurgie lichaam

Ook hier streven wij naar een persoonlijke en professionele aanpak. We proberen hierbij het uiterlijk en zelfbeeld van onze patiënten te verbeteren.

Maak afspraak

kleine chirurgie

Verwijderen lipoom of vetgezwel, inclusiecysten in de huid, huidaangseltjes, naevus, littekencorrecties enz.

liposuctie

De letterlijke betekenis van liposuctie is het wegzuigen van vet. Dit is een ingreep waarbij via kleine sneetjes vetophopingen worden weggezogen.

Liposuctie is mogelijk over heel het lichaam. Hierbij gaan we werken met bepaalde zones: buik, taille, dijen, billen, rug, benen, bovenarmen, nek, knieën, onderkin

melanomen screening - dermatoscopie

Hierbij gaan we de huid onderzoeken met behulp van een sterke loep met ingebouwde lichtbron. Deze wordt vooral ingezet bij het beoordelen van gepigmenteerde huidafwijkingen. Bij het vroegtijdig vaststellen van een melanoom kan een dermatoscoop van grote waarde zijn.

esthetische en

cosmetische

chirurgie

Wens je meer informatie en vrijblijvend persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een consultatie.

Maak afspraak